Podejmując każdy projekt najważniejszym elementem jest dla nas dopasowanie projektu do osobowości i preferencji inwestora.

Mieszkanie na Kierbedzia powstało dla odważnego klienta. Przestrzeń jest minimalistyczna i nowoczesna.

Największym wyzwaniem było stworzenie wyjątkowego i niepowtarzalnego wnętrza, które będzie jednocześnie bardzo praktyczne.

Wykorzystałyśmy do tego zabudowę w ciekawym, niebieskim odcieniu, która stanęła w centralnym punkcie domu.

Z jednej strony pełni funkcję dopełnienia kuchni, z drugiej zaś jest częścią salonu i miejscem na kino domowe.

W mieszkaniu znalazło się również sprytnie ukryte miejsce do pracy dla inwestora, które całkowicie spełnia swoje zadanie, nie zabierając przy tym dużej powierzchni.

Stół oraz zawieszona nad nim stylowa lampa znajdują swoje odrębne miejsce w otwartej przestrzeni.

 

Powierzchnia mieszkania: 50 m2

 

Fotografia: Bartosz Gajewski