Wnętrze restauracji Bangkok w Wejherowie powstało we współpracy z właścicielami tego klimatycznego miejsca.

Oprócz pysznego jedzenia, przyciąga tu również wystrój przestrzeni. Lokal podzielony jest na dwa pomieszczenia.

Pierwsze, wejściowe, w którym znajduje się otwarta kuchnia z lożą wzdłuż głównej ściany oraz drugie, nieco ukryte i bardziej intymne – wyłącznie jadalniane.

Wnętrze Bangkoku to połączenie surowości betonowej ściany z ciepłymi materiałami i kolorami natury.

Drewniane stoliki oraz zieleń na ścianach podświetlona ledami, a przede wszystkim tajskie zapachy sprawiają, że możemy przenieść się do innej krainy.

Goście mogą czuć się w tym miejscu bardzo zrelaksowani czemu sprzyja kuchnia i wertykalny ogród oświetlony klimatycznym i nienachalnym światłem.

 

Powierzchnia lokalu: 80 m2

Fot. Katarzyna Lipińska